maandag 6 februari 2012

Herschrijving van de voorbije wielerseizoenen.

Men neme een verkeerd infuusje, met een excuus over een verkeerd stuk vlees. Voeg hierbij een controle op het juiste moment en een hele rechtszaak volgt.
Dit bij het lijdend voorwerp, welke de Tour wint door goed bij de pinken te zijn wanneer de gele trui aanvalt, maar verkeerd schakelt en zijn ketting van de pion schiet op een slotklim in de Pyreneeën.

Daarna wint deze met speels gemak de Giro, maar komt door de inspanning in de zware ronde tekort in de daaropvolgende Tour.

Ondertussen is vrijwel zeker dat dit alles ongeldig zal worden verklaard door bovenstaande feiten.
Na een lange rechtszaak is namelijkde conclusie: schuldig, lever de resultaten in vanaf het moment dat je betrapt werd en zit een schorsing uit die ook vanaf hetzelfde moment ingaat.

Alberto heeft nog wel een hoger beroep als joker, maar de kansen waren al tegen hem gekeerd en die zijn nu uiteraard nog verder gedaald.

Andy Schleck krijgt de Tour van 2010 terug alsof hij nooit misschakelde op Port de Bales en Michele Scarponi krijgt de Giro 2011 en de Ronde van Catalonië vanaf de groene tafel toegeschoven.

Leuk voor de statistieken, maar voor de renners zelf is het toch mosterd na de maaltijd, zoals Andy ook zegt: "Ik wil de Tour winnen door op een sportieve manier de beste te zijn en niet achter de groene tafel".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten